Back to Top

NÁŠ TÝM

Milan Vobruba manažer restaurace

„Dobrou restauraci dělá kuchař a čerstvé suroviny.“

Vzdělán v oborech kuchař a číšník, postupně prošel všemi pozicemi v restauracích ve Špindlerově Mlýně, Bellevue Praha a Mariánských Lázních. S manželkou Eliškou vychovává tři děti, o volných chvílích holduje poznávací gastroturistice, srdcovou záležitostí je Itálie, sbírá archivní vína, jezdí na koni stejně tak dobře, jako se čtyřkolkou.




Tým

„Práce nás baví.“

Jsme připraveni poskytnout Vám nejlepší služby. U nás se budete cítit spokojenými hosty díky vynikající gastronomii spojené s pozornou a nerušivou obsluhou. Neformální oběd nebo společenská večeře bude u Černého Medvěda ve znamení domácí pohody a kulinářského zážitku. S potěšením se o Vás postaráme.