Back to Top

NAŠE FILOZOFIE

Všichni, kdo si rádi pochutnají na dobrém jídle, chodí do restaurace Černý Medvěd na prachatickém náměstí. V historií opředeném domě z druhé poloviny 15. století vaří z lokálních potravin nešizenou kuchyni. Základem je hovězí a zvěřina z vlastních chovů na Šumavě, Chlumanské brambory stejně tak, jako pečlivě vybrané potraviny od místních zemědělců. Po celém světě jsou vysoce ceněny čerstvé suroviny, které v jednoduchých kulinářských úpravách vynikají chutnými a zajímavými kombinacemi. U Černého Medvěda se stává jídlo z mezinárodní kuchyně zážitkem. A to bude jeden z důvodů, proč se tam stále vracet.

 

Podívejte se, odkud ze Šumavy a jihu Čech
pochází naše čerstvé suroviny a potraviny

PŘEHLED LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ

Prodejna Dary ŠUMAVSKÉ PŘÍRODY

  1. ZEFA Volary – Poctivé hovězí ze Šumavy, Volarské uzeniny a speciality
  2. Minimlékárna Škarez Fidlerovi – mléčné výrobky
  3. Farma Vlčí Jámy – mléčné výrobky
  4. Klas pekárna cukrárna Protivín

 

Restaurace Černý Medvěd

  1. ZEFA Volary – Poctivé hovězí ze Šumavy, zvěřina, pratuři, bizoni, zubři
  2. ZSCH Chlumany – Chlumanské brambory, cibule
  3. Vlachovo Březí – vepřové
  4. Nestanice – kuřecí
  5. Pstruhařství Mlýny (Žár) – pstruzi